KURSUSPRIS

3 lektioner. Kurset holdes normalt for 1-30 deltagere.

4 deltagere 10.050 kr.
Tillæg pr. ekstra deltager
(5.-8. delt.)
 1.395 kr.
Tillæg pr. ekstra deltager
(9.-12. delt.)
 1.070 kr.
Opfølgningsmodul
(pr. delt.) 
1.045 kr.
Kørsel Pr. km

 

God e-mailkultur

Halvdagskursus (tre lektioner)

Lær, hvordan I skriver gode arbejds-e-mails og overholder takt og tone, så modtageren får et klart og positivt indtryk af jer og jeres virksomhed.

I skriver sikkert mange e-mails dagligt, og jeres e-mails skal være venlige og professionelle, hvis modtageren skal opfatte jer og jeres virksomhed som kompetente og pålidelige.

Målgruppe
Kurset henvender sig til alle, som i deres arbejde har brug for at skrive e-mails, der leverer budskabet, er velstrukturerede og følger reglerne for god e-mailkultur.

Udbytte
I løbet af dette kursus lærer I, hvordan I skriver gode og korrekte e-mails, hvor sprogbrugen og indholdet er tilpasset modtageren. I lærer også, hvordan I skriver gode emnelinjer, hvilke start- og sluthilsner I kan bruge, hvordan I rammer det formalitetsniveau, der passer til situationen, hvordan I disponerer e-mailen, og hvad I bør undgå. Efter kurset kan I skrive e-mails, som formidler jeres og virksomhedens budskab til modtageren på en klar, vedkommende og professionel måde.

Indhold
I løbet af kurset bliver I præsenteret for en række eksempler og en tjekliste, som sætter jer i stand til at skrive gode e-mails. Vi lægger også op til en diskussion af kursets eksempler på gode og dårlige e-mails, så I får mulighed for at bruge og reflektere over jeres egne erfaringer.

Kurset har følgende hovedindhold:

 • Forhold, der påvirker modtagerens indtryk af jer og jeres virksomhed
 • Formalitetsniveau, brug af ironi og humor
 • Start- og sluthilsner
 • Omhu og stil, brug af udråbstegn og smileyer
 • Emnelinjer
 • Modtagere, herunder brug af ”C.c.-” og ”B.c.c.-feltet”
 • Indledninger og afslutninger
 • Overensstemmelse mellem hensigt og indhold
 • Disposition af e-mailens indhold.

Hvis I har konkrete spørgsmål eller specifikke eksempler, som I ønsker at få diskuteret, så tag dem med på kurset, eller send dem til os på forhånd. Der er også tid til at behandle individuelle spørgsmål.

Vi kan også tilpasse kurset til jeres specifikke behov og ønsker. Fx kan vi inddrage teksteksempler fra jeres hverdag i undervisningen i form af diskussion, gennemskrivning eller øvelser. Fortæl os om jeres ønsker, så kan vi give jer et særligt tilbud på det.

Præsentation med hjem
Deltagerne får udleveret en kopi af PowerPoint-præsentationen. 

Form
Kurset varer tre timer og findes i to versioner med henholdsvis danske og engelske eksempler på både god og dårlig e-mail-kultur. Den engelske version af kurset har desuden fokus på kommunikation i en international, engelsksproget sammenhæng. Begge versioner er dog på dansk og med dansk PowerPoint-præsentation.

Priser
Se priserne i menuen til venstre.

Ring til os på 87 300 307, og hør mere om, hvordan vi kan tilpasse kurset til jeres behov.

Tjeksproget.dk


Facebook Share

Rådgivning

Sproglig sparring eller tekstforfatning. Benyt også vores hotline. Med et klippekort betaler I kun for hvert påbegyndt kvarter. 

Styrk dine kompetencer på et minikursus

Brug to intensive timer en eftermiddag, og få større sproglig indsigt og svar på dine spørgsmål. Pris: kun 300 kr. ekskl. moms.

Klik på kurserne for at læse mere.

 • Aarhus: 1.6.2017
 • Aarhus: 25.4.2017