KURSUSPRIS

Kursus kl. 9-16 (6 lektioner). Kurserne holdes normalt for 1-12 deltagere.

1-3 deltagere 12.210 kr.
4 deltagere 13.400 kr.
Tillæg pr. ekstra deltager
(5.-8. delt.)
 2.050 kr.
Tillæg pr. ekstra deltager
(9.-12. delt.)
 1.400 kr.
Opfølgningsmodul
(pr. delt.) 
1.570 kr.
Kørsel Pr. km

 

Få mere ud af jeres kursus

Vi hjælper jer med at fastholde og bruge det, I lærer på kurserne, og giver jer en personlig tjekliste.

Bruger I jeres viden fra kurset rigtigt? Til alle vores kurser kan I enkeltvis købe et ekstra opfølgningsmodul, som hjælper jer med at fastholde og bruge det, I lærer på kurserne.

Formålet med opfølgningen
Med opfølgningen får I en personlig vejledning i at gøre jeres tekster bedre. Opfølgningen henvender sig til jer, der har deltaget i et af vores kurser og vil sikre, at I får brugt jeres nye viden.

Udbytte
Efter opfølgningen vil I have lettere ved at indarbejde den nye viden i jeres daglige arbejde, og I vil have større indblik i jeres sproglige arbejdspunkter.

Indhold
Opfølgningsmodulet er ikke et kursus, hvor I møder op, men fjernundervisning via e-mail. I sender hver to af jeres egne tekster til os inden otte uger efter kurset. Hver tekst skal være på et par A4-sider. Hvis I sender en længere tekst, udvælger vi en del af teksten til vurdering. Vi retter teksterne igennem og vurderer dem i forhold til de centrale områder fra kurset.

Vi bedømmer hvert område på en skala fra 1-10 og giver hver enkelt konkrete råd til forbedringer. I får også en personlig tjekliste over områder, som I hver især skal være særligt opmærksom på.

Ét opfølgningsmodul pr. kursus
Opfølgningsmodulet knytter sig til ét kursus, og I skal altså købe et opfølgningsmodul til hvert af de kurser, I har været på.

Priser
Se priserne i menuen til venstre.

Ring til os på 87 300 307, og hør mere om mulighederne for personlig opfølgning.

Tjeksproget.dk


Facebook Share

Rådgivning

Sproglig sparring eller tekstforfatning. Benyt også vores hotline. Med et klippekort betaler I kun for hvert påbegyndt kvarter. 

Styrk dine kompetencer på et minikursus

Brug to intensive timer en eftermiddag, og få større sproglig indsigt og svar på dine spørgsmål. Pris: kun 300 kr. ekskl. moms.

Klik på kurserne for at læse mere.

  • Aarhus: 1.6.2017
  • Aarhus: 25.4.2017