Få en effektiv sprogpolitik

Ligesom I har brug for en designlinje, der skaber sammenhæng mellem logo og farvevalg, papirlinje og website, har I også brug for nogle skriftlige rammer, der giver jeres virksomhed et samlet sprogligt udtryk.

Visuel identitet og sproglig identitet er to sider af virksomhedens profil.

Vi kan udvikle jeres sprogpolitik eller skriveguide
Tjeksproget.dk kan hjælpe jer med at udvikle en sprogpolitik eller måske blot en skriveguide. I vælger selv, hvor omfattende den skal være – vi tilpasser de sproglige rammer, så de passer ind i jeres hverdag.

Bagefter kan vi sørge for, at politikken eller guiden bliver implementeret i hele organisationen. Det kan fx ske ved et fællesarrangement for medarbejderne og gennem et veltilrettelagt opfølgningsforløb, hvor vi sørger for, at alle relevante medarbejdere lærer at bruge skrivereglerne – effektivt og billigt.

Forankring eller revision af eksisterende sprogpolitik
Måske har I allerede en sprogpolitik eller en skriveguide. Bruger I den, og sikrer den sammenhæng i jeres skriftlige kommunikation? Ellers kan vi hjælpe jer med at forankre den – eller måske revidere den, hvis det er det, der er brug for.

Find mere om sprogpolitik i menuen til venstre.

Ring til os på 87 300 307, og lad os få en snak om, hvordan jeres sprogpolitik eller skriveguide kunne se ud.

PDF 
Document  Download information om sprogpolitik

Tjeksproget.dk


Facebook Share

Rådgivning

Sproglig sparring eller tekstforfatning. Benyt også vores hotline. Med et klippekort betaler I kun for hvert påbegyndt kvarter. 

Styrk dine kompetencer på et minikursus

Brug to intensive timer en eftermiddag, og få større sproglig indsigt og svar på dine spørgsmål. Pris: kun 300 kr. ekskl. moms.

Klik på kurserne for at læse mere.

  • København: 7.3.2017
  • Aarhus: 15.3.2017
  • København: 23.5.2017
  • Aarhus: 1.6.2017
  • Aarhus: 25.4.2017
  • København: 10.5.2017